Troja/Ljungby - Mariestad BoIS
Mariestad BoIS har den här helgen värvat både offensive spjutspetsen Eddie Davidsson och en ny målvakt i form av Tobias Sandberg. Foto: Janne Gunnarsson/Sveriges Radio. Arkivbild.

Mariestad BoIS värvar ny förstemålvakt

Mariestad BoIS har nu gjort klart med en ersättare till förra säsongens succémålvakt Arvid Ljung. Det är 23-årige Tobias Sandberg som värvas från BoIS seriekonkurrent Borlänge.

Det har varit en hektisk värvningshelg för Mariestad BoIS som nu fyllt två av de luckor som de tre allsvenska exporterna Arvid Ljung, Douglas Lögdal och Tobias Björklund lämnade efter sig.

Under lördagen presenterades poängmakaren och publikfavoriten Eddie Davidssons återkomst till BoIS och idag gick det i lås med målvakten Tobias Sandberg.

23-årige Sandberg vaktade förra säsongen kassen hos Mariestads seriekonkurrent Borlänge.

Han gjorde totalt 23 matcher, hade 91 i räddningsprocent och släppte i snitt in 2,49 mål per match.

Han spelade under sin ungdomstid i Djurgården men de senaste åren som senior har han tillbringat norröver i division 1 klubbarna Kalix och Örnsköldsvik innan han anslöt till Borlänge inför förra säsongen.

Sandberg har skrivit kontrakt över ett år med Mariestad BoIS som fortsatt är ute efter att värva en back som ersättare till Tobias Björklund och därutöver en forward innan truppen blir komplett.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".