Lik funna i Floby

Två personer som tros vara medlemmar i den kriminella organisationen Brödraskapet Wolfpack har hittats döda i en bergtäkt i Floby. Polisen misstänker att dom två mördades av Hells Angels i augusti i fjol
De två medlemmarna i Brödraskapet har varit försvunna i åtta månader. Polisen tror att dom mördades på Hells Angels gård i Gunnilse i Göteborg den 20 augusti i fjol, och att mördarna därefter gömde undan kropparna. Men inte förrän nu har alltså offren hittats. Enligt uppgift ytill Sveriges Radio Skaraborg hittades kropparna i söndags, i en bergtäkt nära Floby. Polisen vill varken bekräfta eller dementera uppgifterna. Flera personer med anknytning till Hells Angels är sedan tidigare häktade misstänkta för att ha varit med och mördat dom två medlemmarna i Brödraskapet. Bland dem som sitter häktade finns en 30-årig man från Mariestad. Det är ingen fejd mellan de kriminella gängen som ligger till grund för morden. Polisens teori går istället ut på att de två skulle ha brutit mot dom delvis gemensamma lagar och regler som gäller inom den undre världen, och att morden på dem var en personlig bestraffning för detta.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".