Ibrahim Alushaj kvitterade för sitt Saik. Foto /Arkiv Tommy Järlström P4 Sveriges Radio.
Ibrahim Alushaj kvitterade för sitt Saik. Foto /Arkiv Tommy Järlström P4 Sveriges Radio.
FOTBOLL DIV 1 SÖDRA

Oavgjort för Skövde AIK

1:16 min

Det blev 2-2 mellan Skövde AIK och Qviding då dessa båda lag möttes på ett blött Södermalm. I paus var ställningen 1-1. Det var ett besviket Skövde AIK efter matchen.

Det var spelmässigt ingen större match på det svårspelade underlaget. Skövde AIK gjorde en betydligt bättre andra halvlek än första men det räckte endast till en poäng.

I den första så blev det två mål. 1-0 i den 10:e på självmål och 1-1 bara en halvminut senare.

Det var 1-1 i paus men sedan fick gästande Qviding en kanonstart på andra då man gjorde mål nästan direkt på ett skruvat långskott av William Kenndal förbi Markus Fröjd i Saiks mål. 1-2 och en tuff start för hemmalaget.

Sedan tog Saik över mer och mer och skapade också en hel del framför Qvidings mål men lyckades inte få in bollen. Det dröjde till 63:e minuten innan sommarförvärvet Ibrahim Alushaj kunde kvittera till 2-2 efter ett fint anfall.  Sedan hade hemmalaget flera möjligheter att avgöra men saknade det lilla extra denna dag. Så det var besvikelse hos Ibrahim efter matchen.

- Vi borde ha vunnit, vi hade en massa chanser, säger Ibrahim. Det är det sista som saknas. Det är tungt, fortsätter han.

Även tränaren Charbel Abraham var besviken efter slutsignalen.

- Det är en jättebesvikelse, menar han. Vi bjuder på två mål och det håller inte. Vi har ju många lägen men saknar pricken över i. Vi får dock en poäng och det är bättre än noll, avslutar Charbel.

Det var regnigt och rejält blött på Södermalm och endast 220 personer på läktarna.

Skövde AIK - Qviding  2-2 (1-1)

10/ 1-0  självmål

11/ 1-1  Haris heremic

46/ 1-2  William Kenndal

63/ 2-2  Ibrahim Alushaj

Publik: 220

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".