Nanna Jamshidi, Morgan Larsson, Christer Lundberg och Hanna Larsson
1 av 3
Nanna Jamshidi, Morgan Larsson, Christer Lundberg och Hanna Andersson. Foto: Christer Lundberg/SR
Villa Lidköpings damer
2 av 3
Ta chansen att träna med Villa Lidköpings damer! Foto: Filip Landqvist/SR
Villa Lidköping
3 av 3
Villa Lidköping Foto: Ulf Palm/TT
ETT DYGN FÖR VÄRLDENS BARN

Skänk pengar – och få en unik upplevelse

Sugen på att skänka pengar till Världens barn och samtligt vara med och tävla om en unik upplevelse? Kolla in våra tävlingar nedan!

TÄVLING: Käka frukost med Kvällspasset

Nu har just du chansen att avnjuta en frukost med Christer Lundberg, Morgan Larsson, Nanna Jamshidi och Hanna Andersson från Kvällspasset i P4. Genom att skänka 50 kronor till vår tävlingsbössa är du med i utlottningen om drömfrukosten den 1 november i Skövde. Om du vill öka din chans att vinna kan du skänka 50 kronor flera gånger. Pengarna som kommer in genom tävlingen går oavkortat till Världens barn.

Klicka här för att vara med i frukosttävlingen!


TÄVLING: Träna med Villa Lidköping

Är du övertygad om att du egentligen är ett bandyproffs? Eller är du bara sugen på ett riktigt hårt träningspass? Delta då i vår Världens barn-tävling där du kan vinna en träning med Villa Lidköping.

En av de saker vi gör för att samla in pengar till Världens barn i år är att lotta ut två träningar med Villa Lidköping - en med damlaget och en med herrlaget. Alla pengar som kommer in går direkt till Världens barn.

För att delta i tävlingen skänker du 50 kronor till någon av de digitala insamlingsbössorna nedan. Man kan skänka en gång, eller flera gånger om man vill öka sin chans att vinna. Vinnaren lottas sedan ut bland alla de som har bidragit med 50 kronor. Även om man inte vinner träningen så har man dessutom chansen att vinna en signerad spelartröja.

Klicka här för att på chansen att träna med Villas herrar!

Klicka här för att på chansen att träna med Villas damer!

Tävling: En luftballongstur för två

Har du alltid velat testa på att åka luftballong? Ta chansen nu! Lägg ett bud i kommentarsfältet under inlägget på vår Facebooksida och så kanske det blir du som vinner två presentkort på en luftballongstur, valfritt datum! Den som bjuder mest vinner och pengarna går till Världens barn! Budgivningen pågår till kl 09 imorgon, fredag. Klicka på länken för att komma till vår Facebooksida!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".