Skövde IK i anfall. Foto/Arkiv Tommy Järlström P4 Sveriges Radio.
Skövde IK i anfall. Foto/Arkiv Tommy Järlström P4 Sveriges Radio.
HOCKEYETTTAN VÄSTRA

Skövde IK förlorade mot Borlänge

Det blev till slut en klar förlust för Skövde IK då man mötte Borlänge hemma på Billingehov. 0-4 slutade matchen efter periodsiffrorna 0-0, 0-2,0-2.

Efter en period med bra spel och många inspelade poäng så kammade laget noll denna lördag eftermiddag. Den långa segersviten på fem matcher i Billingehov är därmed bruten. Första förlusten på hemmais under säsongen är därmed ett faktum i och med 0-4. 

Hemmalaget fick inte till det alls utan gick då mållösa från matchen. Laget saknade en hel del spelare som är skadade som till exempel: Henrik Thegel, Carl-Johan Sjögren, Oscar Forsmark, Oscar Nicklasson så Tomas Kämpe fick kasta om en hel del i femmorna. Det blev kanske en reaktion efter många fina insatser på senaste tiden för Skövde IK.

Skövde IK - Borlänge HF 0 - 4 (0-0, 0-2, 0-2)

Period 1:

Skott: 6-10.

Period 2: EQ 0-1 (05:48) Sebastian Bengtsson (Kasper Lindqvist, Marcus Andersson), PP1 0-2 (17:21) Joel Källström Englund

Skott: 6-5.

Period 3: EQ 0-3 (01:13) Kalle Östman (Nils Eriksson), EQ 0-4 (19:15) Joel Källström Englund

Skott: 7-9.

Totalt: 19-24.

Utvisningar: Skövde IK 6x2 min., Borlänge HF 6x2 min.

Domare: David Gustafsson, VÄNERSBORG

Publik: 1198

Matchens lirare, Skövde IK: Tim Hultstrand Matchens lirare, Borlänge HF: Jim Jakobs

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".