Ett montage av nyhetsbilder från v 44.
VECKA 44

Veckans viktigaste händelser

3:24 min

Nya uppgifter i #fallethelena, ett spektakulärt lastbilsrån och firandet av 40-årsjubilaren P4 Skaraborg.

Postnordsrånet

I hastigheter uppemot 80 km/h bröt sig gärningspersonerna in i Postnords lastbilar för att stjäla dyrbart gods. Hör mer här.

Nekas skolskjuts

Trots att storasystern får beviljad skolskjuts av kommunen får sexåriga Emma inte åka med. Hon hänvisas istället till linjebussen – och måste korsa en tungt trafikerad väg. Lyssna här.  

Prejades av vägen

Olle Johansson från Forshem färdades i den ena bilen som var inblandad i onsdagsmorgonens trafikolycka på E 20 utanför Skara. Hör Olle berätta om händelsen här.

#fallethelena

Fyra och en halv månad har gått sedan P4 Skaraborg avslöjade att en man delgivits misstanke om mord på Helena Andersson i Mariestad. Hör P4 Skaraborgs uppföljning här.

Nära-döden-upplevelse

I programmen har vi haft tema döden och bett er lyssnare dela med er av era tankar. P4 Skaraborgs medarbetare berättar om en mycket ovanlig upplevelse. 

P4 Skaraborg 40 år

I tisdags den 31 oktober fyllde P4 Skaraborg 40 år och firade med att bjuda in er lyssnare till öppet hus på radiohuset i Skövde. Se bilder från minglet här.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".