Dansbandet Rolandz med sångaren Robert Gustafsson
Rolandz med sångaren Robert Gustafsson, (här som pappersdocka), är några av de artisterna som kommer att tävla i Melodifestivalen 2018, presenterades under en pressträff under tisdagen på SVT i Stockholm. Foto: Henrik Montgomery/TT
MELLO 2018

Roland Järverup från Rolandz: Måste ta chansen att hitta kärleken

3:28 min

Idag, tisdag, presenterades alla artister som kommer att uppträda i Melodifestivalen 2018. Ett av bidragen står dansbandet Rolandz för.

Det är Skövdekomikern och skådespelaren Robert Gustafssons alter ego "Roland Järverup" som är sångare i dansbandet Rolandz. Tidigare har bandet uppträtt i tv-programmet Allsång på Skansen och nu ska de alltså delta i nästa års upplaga av Melodifestivalen. Till P4 Skaraborg berättar Roland Järverup att han inte hittade kärleken i Tallin 1999 men att Melodifestivalen kanske kan hjälpa honom på traven att hitta den rätta. 

– Jag ser det som en gigantisk kontaktannons. Man får ju tre minuter i direktsändning som går ut till miljontals tittare och jag tänkte att den chansen måste jag ta, säger Roland Järverup. 

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".