P4 Skaraborgs julkalender
1 av 2
Nu kan du nominera din hjälte till P4 Skaraborgs julkalender.
Eva Kjell från Timmersdala
2 av 2
Sjuksköterskan Eva Kjell från Timmersdala nominerades till P4 Skaraborgs första julhjälte. Foto: Sally Eriksson/SR
P4 SKARABORGS JULHJÄLTAR

Vem döljer sig bakom första luckan på P4 Skaraborgs julkalender?

3:02 min

Nu är det dags för oss att presentera den första julhjälten i P4 Skaraborgs julkalender. Bakom lucka nummer ett hittar vi Eva Kjell, från Timmersdala.

Bakom den första luckan i P4 Skaraborgs julkalender gömmer sig Eva Kjell. Hon nominerades av Pamela Daleryd och motiveringen låter som följer:

"Jag tycker att sjuksköterskan Eva Kjell från Timmersdala behöver få bli hyllad, då hon verkligen har hjärtat på rätt ställe och yrket passar henne som handen i handsken där hon med all omtanke och kärlek bemöter mig i en tuff period, pratar med mig så jag kan känna lugn och ta emot behandlingen som hon ger. Första gången jag träffade denna fina kvinna var för två år sedan och nu när det blev dags återigen för nya inbokningar så var jag bestämd med att jag tänker enbart gå till henne och hade jag fått en önskan så är det att visa min tacksamhet genom en hyllning då hon är en hjälte för mig."

Ett stort tack till alla er som har varit med och nominerat julhjältar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista