Villa firar mål.
Ska Villa få jubla igen efter kvällens derby mot Vänersborg? Foto: Filip Landqvist/Sveriges Radio. Arkivbild.

Vänersborg-Villa Lidköping i webbradion

Villa Lidköping har inte förlorat mot sin värsta derbyrival Vänersborg sen annandagen 2012. Om sviten håller hör du ikväll i webbradion här på sajten och i appen Sveriges Radio Play.

Det är upplagt för ett sprakande bandyderby som har alla förutsättningar att lysa upp decembermörkret i Vänersborg.

Tabellfyran Villa famlar efter den forna storformen som gav sex raka segrar i säsongsöppningen men som nu förbytts i en radda av fyra drabbningar utan vinst.

Vänersborg å sin sida är sjua i tabellen, tre pinnar bakom Lidköpingslaget, och vill hitta en stabilitet som förstärker slutspelsplatsen.

Villa har ett bastant grepp i inbördes möten mot Vänersborg och har hela tolv matcher i rad utan förlust mot sin antagonist. Senaste nederlaget mot Vänersborg är daterat till annandag jul 2012.

Om Villa lyckas behålla sitt fina facit mot Vänersborg eller om hemmalaget lyckas bryta förbannelsen hör du i webbradion här på sajten ikväll och i appen Sveriges Radio Play.

Sändningen börjar 18.55 och matchen kommenteras av Marika Arvidsson och Tomas Bader samt expertkommentator Joachim Berglund.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista