Nattens händelser

En man i 20-års åldern greps i natt i Vara efter att ha skallat en ordningsvakt i ansiktet. Mannen sitter nu anhållen i väntan på förhör som väntas ske någon gång under dagen. Vakten fick inga allvarliga skador efter attacken.

Efter en biljakt och senare jakt till fots kunde polisen i Lidköping i natt gripa en tjuv som inte bara stulit en bil utan även kopplat på en stulen släpkärra som han lastat full med stulet byggmaterial. Mannen sitter nu anhållen.

I centrala skövde greps vid tolv tiden natten till söndag en man som hotade att skjuta sin före detta. Polisen grep mannen utanför hans före dettas bostad, mannen var då inte beväpnad. Han sitter nu anhållen.

En 60-årig man som skulle avvisas från resecenter i Skövde sparkade och hotade den vakt som skulle avvisa honom. 60-åringen greps men har släppts efter förhör.

En 19-åring i Mariestad fick tas om hand av polisen sedan han förhindrat en polispatrull att passera och agerat hotfullt mot poliserna. Han släpptes senare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".