Gauthiods ordförande får KA-stipendiet

IK Gauthiods ordförande Per Johansson får ta emot 2005 års KA- stipendium som delas ut av Västergötlands Fotbollförbund.
I motiveringen står det att Per Johansson är ”en föreningsordförande som lett sin förening till framgångar på olika plan”.

Per Johansson har varit ordförande i IK Gathiod sen 2004 och har gått i spetset för bygget av den idrottshall och klubbanläggning som stod klar förra våren. Därefter fick klubben uppleva en succésäsong då damlaget i höstas tog klivet upp i division ett och herrarna avancerade till trean.

Även på ungdomsidan blev det stora framgångar: F17-laget blev distriktsmästare, juniorlaget var nära att kvala in till juniorallsvenskan och P16-laget tog steget upp i elitpojkserien.

KA-stipendiet instiftades till minne av förre distriktsordföranden Karl-Axel Rosander och delas varje år ut vid västgötafotbollens distriktsårsmöte i februari.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".