Midsommarnatten

Midsommarhelgen i Skaraborg har varit ganska stökig, men inga allvarligare olyckor eller bråk har inträffat. En anhållen misstänkt för försök till mordbrand och en trafikolycka.
En man från i 40-årsåldern från Jönköping sitter anhållen hos polisen sedan han försökt tända eld på en villa i Fröjered. Mannen hade hunnit hälla bensin på huset när han stoppades av andra personer på platsen och hölls fast till polisen kom till dit. Han misstänks nu för försök till mordbrand. Två personer skadades lindrigt vid en singelolycka på väg 44 vid Grästorp vid 12-tiden i natt sedan en förare misstänkt för rattfylleri kört i diket. Flera fall av misshandel har också anmälts men utan allvarlig utgång. Bland annat var det ett bråk mellan flertalet ungdomar i Lidköping som resulterade i anmälningar. Dessutom har 7 personer tagits om hand för fylleri.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".