Utredningen om liken i Floby fortsätter

En 37-årig man från Skaraborg som suttit häktad misstänkt för inblandning i ett uppmärksammat dubbelmord släpptes idag. Men han är fortfarande misstänkt för att ha med morden på de båda medlemmarna i mc-gänget Brödraskapet att göra.
Mannen har suttit häktad sedan i maj misstänkt för grovt skyddande av brottsling.
Han tros ha varit inblandad i att ta livet av de två medlemmarna ur Brödraskapet Wolfpack som senare hittades nedgrävda i ett grustag utanför Floby.
Exakt vad det är 37-åringen har gjort vill åklagare eller polis inte berätta, men han har på något sätt skyddat de män som misstänks för att mördat de två männen. 37-åringen greps i samband med att kropparna hittades. Han är fortfarande misstänkt för brott, men enligt åklagare Jonas Arvidsson så kan han inte längre försvåra utredningen och släpptes vid 10-tiden idag på förmiddagen.
Sex män sitter fortfarande häktade misstänka för morden, en av de misstänkta är från Skaraborg. Tidigast efter sommaren beräkans förundersökningen mot dem vara klar och så att åtal kan väckas.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".