Knivskuren kvar på sjukhus

Den kvinna som i natt överfölls i sitt hem och knivskars vårdas fortfarande på sjukhus. Det var en granne som tog sig in genom en öppen balkongdörr och knivhögg kvinnan. Grannen är nu anhållen misstänkt för försök till mord.
Dramat utspelade sig i en lägenhet i Götene i natt. En 48-årig kvinna tog sig i sin grannes lägenhet och överföll henne med flera knivhugg. Kvinnan greps senare när polisen bröt sig in i hennes lägenhet och hon anhölls under natten misstänkt för försök till mord. - Hon medger vissa omständigheter och att hon varit i den aktuella lägenheten, säger Lars Johansson som är kommisarie på Länskriminalpolisen i Skaraborg, om förhören med den misstänkta kvinnan. Den 58-åriga kvinnan som utsattes för överfallet vårdas fortfarande på sjukhus, men har flyttats till en vanlig vårdavdelning och hennes skador bedöms inte som allvarliga.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".