Nationalsocialistisk front demonstrerar. Foto Scanpix

Tisdag 22 april

6.45 Roll on! När man minst anar det dyker de upp igen. Mia Skäringer och Klara Zimmergren gör sitt bästa för att underhålla morgonhumöret.

7.15 Väst i världen - Bo-Johnny och Lena Olgert bor sedan tolv år i Algarve, Portugal. Gomorron ringer upp och får ett vykort över telefon, direkt från atlantkusten.

7.45 Idag startar Radio Västs granskning av högerextrema grupper. Västsverige är ett av landets starkaste fästen för nazistiska och högerextrema grupper och Radio Västs reporter Elisabeth Cederbladh berättar om arbetet med granskningen.

8.15 I vått och torrt heter det ju. Radio Väst följer Ljungskile SK i allsvenskan hur det än går, och just idag är det kanske inte särksilt svårt. Radio Västs fotbollsreporter Stefan Elofsson bjuder på en rykande färsk fotbollskrönika - dagen efter bortaseger mot Terlleborg!

8.45 Är du vaken? Gomorron höjer spänningen i livet för alla morgonpigga lyssnare. Svara rätt på två av tre frågor och du har vunnit en Sverigelott.

Vi hörs!
Karin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista