Sommarmorron den 21 juli

Det handlade idag om Fallens dagar i Trollhättan i helgen. Jonas Erixon, arrangör, berättade att man redan nu planerar inför nästa år då Fallens dagar firar 50 år. 

I helgen fick vi en ny SM-mästare i räkskalning. Han heter Jan Sörqvist och skalade 200 gram räkor på den snabbaste tiden någonsin i SM. 1 minut och 31 sekunder noterades som rekordtid för strömstadsbon Jan Sörqvist.

Paul Flingmark, tränare för Herrestads AIF:s F 15-lag summerade årets deltagande i Gothia Cup. Ett starkt MVG var hans betyg på lagets insatser i cupen.

I dagens avsnitt i vår sommarsåpa ”Sambo med sommaren” är det dags för Henrik och Saras sista semestervecka och idag ställdes frågan vad det är med män och grillning.

Det tävlades också i tävlingen Sverigeresan. Idag var rätt svar Rottneros. Den som hade listat ut det var säfflebon Sven Jonasson.

Måndagens programledare var Thomas Graf.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista