Sommarmorron den 22 juli

Thomas Graf gjorde sin sista Sommarmorron för den här sommaren och tackade för sig i etern. För att glädja lyssnarna så tävlades det under morronen i ”Röster i Radio”. Den röst som vi sökte idag var Ronny Jönsson/Claes Malmberg.

I andra kvartsfinalen av Kommunkampen gjorde idag Vänersborg upp med Uddevalla. X tog efter en rafflande tävlingsomgång X vidare till semifinal den 31 juli.

Sommarmorron fick idag också besök av chefstränaren Dennis Fredriksson och simmaren Mattias Carlsson från Uddevalla Sim efter framgångarna i helgen i Sim-SM i Norrköping.

Nu verkar det vända när det gäller Ljungskile SK  i Allsvenskan. Igår tog Ljungskile tog en lika överraskande som meriterande seger när AIK besegrades med 2-1 i fotbollsallsvenskan. I Sommarmorron fick vi en krönika signerad Joakim Jacobzon

I vår sommarsåpa ”Sambo med sommaren”, befinner sig Henrik och Sara på stranden idag, något som inte verkar helt fel en dag som denna. Men vem har tagit deras plats?

Thomas Graf lämnar nu över till Karin Svenner som är programledare för Sommarmorron i morgon.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista