Måndag 1 September

Hösten är här – i alla fall enligt almanackan – och för många är det liktydigt med en omstart på vardagen. Kanske man försöker man förändra lite omkring sig, skaffa sig nya nyttiga vanor eller unna sig en extra guldkant på tillvaron.

Vi på Sveriges Radio Väst tänker likadant och därför så får du från och med i dag ett lite annorlunda morgonprogram, med några nya programpunkter, ett nytt namn och fler programledare.

Bland de nya programpunkterna hittar du ”Västfronten”, ”Agent Väst”, ”Dagens bikt”, ”Riksdagshuset” och mycket annat. Vårt nya namn är Gomorron Väst, för det är ju i västsverige som vårt fokus ligger. De båda programledarna är Peter Olsson och Karin Svenner som rumsterar om måndag till torsdag mellan sex och nio. På fredagarna har Angelique Hvalgren han om hela härligheten tillsammans med bland annat morgonpanelarna Eddie och Lena.

Vi hoppas att du kommer att trivas med oss och vårt nygamla ”Gomorron Väst”. Vi startar som sagt i dag, 1 September, klockan 5.58.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".