Vi har gott om reflexer att dela ut i vår gomorron-gala!

Reflexgala, ödesmatch för Gripen och riksdagspremiär

En dag utan en gala är ingen lyckad dag så här i början av Januari. Det tycker Gomorron Västredaktionen som vant sig att avnjuta flådiga glittergalor på tv var och varannan kväll.

Därför arrangerar vi vår egen gala – reflexgalan – på onsdag morgon. Syftet är helt enkelt att ha det lite festligt och dela ut reflexer till så många som möjligt.

Alla som ringer vår telefonsvarare och pratar in ett tacktal, hur kort det än må vara, får en SR Väst-reflex hemskickad med posten.

För övrigt analyserar vår bandyreporter Jesper Larsson gårdagens ödesmatch för Gripen mot Lidköping och vår politiska dokusåpa ”Riksdagshuset” har nypremiär.

Hålltider:

6.15 Tidningarna idag

6.45 Västfronten - nära notiser

7.15 Bandysnack med Jesper Larsson. Se även vår bandysajt som du hittar via vår förstasida sverigesradio.se/vast för att läsa mer. 

7.45 Reflexgalan – Karin delar ut reflexer i uddevalla centrum.

8.15 Riksdagshuset. Vi snappar upp det senaste skvallret och snackisarna i riksdagskorridorerna. I dag hjälper oss folkpartisten Anita Brodén från Sollebrunn att få koll på läget.

8.45 Aktuellt

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".