Ring in ditt bud på tavlan 0522 39630

Bjud på tavlan och bidra till Världens barn

100 kronor från din plånbok räcker till att ge ett förskolebarn i Zimbabwe frukost i hela två veckor! Frukost som du och jag äter varje dag och tar som en självklarhet.

Insamlingen till Världens barn fortsätter också här i morronprogrammet denna fredag morron. Dagen till ära skänker jag ett egenhändigt skapat alster som kanske skulle pryda en vägg hemma hos dig. Ring in ditt bud på tavlan så går varenda krona till Världens barn. Du kan bjuda på tavlan ända fram till klockan 9.55 idag genom att ringa in ditt bud på 0522 396 30, säg vad du heter också och var vi får tag på dig så får vi se om det blir just DU som får tavlan signerad och klar.

Vi ska också ringa upp vår vän Bertil Bergstedt som ju jobbar på Samhall i Vänersborg, då och då dyker han ju upp och berättar om sin vardag på Samhall, tankar, funderingar och allmän lägesrapport från en värld vi annars inte så ofta får titta in i.

Våra smarta ungar ger vi utrymme för i frågesporten UTMANINGEN tjugo i sju, missa inte det. Olle Törner 12 år från Uddevalla möter Elin Haglund 12 år från Åsensbruk.

Och så lovar jag en himla massa bra musik, glada skratt och pigga tillrop givetvis.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".