1 av 9
2 av 9
3 av 9
4 av 9
Tittut, här kommer rätta svaret! Fast i år är det Peter Englund som levererar det.
5 av 9
6 av 9
7 av 9
8 av 9
9 av 9

Gomorron Västs fotodagbok torsdag

4.15 Brr, det är kallt ute i dag! Det får bli tjocketröja hela morgonen.

4.34 Det är mycket mackel med tekniken för att kunna se hur mycket pengar som rings in till Väldens Barn-insamlingen. Men det ska gå (om jag slår lite på den)!

5.15 Dags för lite frukost. Vilken tur att någon ställt ett filpaket på "allas"-hyllan i kylskåpet.

5.55 Undrar om Jimmie kommer att se så här fräsch ut när han dyker upp i studion omsider. Han var ju med och uppträdde på Världens Barn-galan till sent i går kväll.

6.35 Lillian Porshede och Cecilia Läckberg Blom, programledare för Cappuccino i SR Radio Väst, var uppe tidigt. De ska sända från studion som Streaplers spelar in sina skivor.

7.15 Så här ser han ut, Jimmie "dagen efter" Schewenius.

7.45 Lyssnarna och Peter tror mest på Haruki Murakamis som årets vinnare av Nobels litteraturpris. (För han har så svårt namn att uttala)

8.15 Per Gessle och alla andra hallänningar får vinka hejdå till sjätteplatsen i telefoninsamlingsligan. För den knep vi!

8.59 Fantastiskt – 16 277 kronor har våra givmilda lyssnare samlat in till Världens barn under morgonen. Nu ligger vi på femte plats i landets P4-insamlingsliga.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".