Det blir Saabprat i Gomorron Väst även denna morgon.

onsdag (text)

Det är dags för ännu en av alla ödesdagar för Saab. I dag inväntar vi beskedet från Europeiska investeringsbanken om de godkänner Saabs låneansökan. Vi försnackar med våra bilexperter i Gomorron Väst.

Hur tänkte vi oss bilismens framtid för tio år sedan och hur har det blivit? Det är frågor som väcks när vi lyssnar på våra framtidsspaningar som gjorde inför millenieskiftet – för tio år sedan.

Valrörelsen satte på sätt och igång i och med förra veckans partiledardebatt. Sedan dess har vi också fått en ny opinionsmätning som visar att Sverigedemokraterna kan komma att ta sig in i Riksdagen och samma parti fick skylta med sina anti-muslimska åsikter på Aftonbladets debattsida. Det finns en hel del att prata om i dagens upplaga av "Riksdagshuset".

Tävling, senaste nytt, de små händelserna i "Västfronten", väder, trafik och gott humör får du som alltid när du lyssnar på Gomorron Väst med Elin och Peter mellan sex och nio.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".