Gomorron Västs fotodagbok tisdag

0.05 Snart är han på plats, Jimmie Schewenius, som ska fylla fotodagboken med unikt bildmaterial lite senare under morgonen.

4.15 Oj, oj, oj. Man är inte pigg efter bara fyra timmars sömn. Så går det när John Blund är ute på andra uppdrag. Men Jimmie ska försöka vara piggelin ändå!

5.29 För alla som med spänd förväntan undrar vad dagens Västfronten ska innehålla, kan kan det sägas att det handlar om Strömstad, Vänersborg och Munkedal.

6.29 Här brukar Peter stå, men i dag ska han iväg till en hemlig plats med vår glöggambulans. Frågan är bara var han ska ta vägen?

6.50 Så var glöggambulansen laddad för sin premiärtur, fylld med varm glögg och pepparkakor.

7.55 Då var Peter på plats i vårt områdes absoluta mittpunkt, Högsäter. Och här är korgen med glögg och pepparkakor.

8.03 Peters uppdrag; skapa julstämning. Och det med lite glitter på ett broräcke till exempel.

8.15 En av alla som visste att det var Högsäter som var Peters mål för dagen, det var Rut Gustavsson med sin hund Zita. De fick glögg och kakor därtill.

8.18 Tänk vad en julgranskula kan göra för att skapa julstämning.

8.20 Fredrik Dahlén från Vänersborg är flipperspelsfanatiker. Han ska dessutom tävla i SM i flipper nu i helgen i Borås. Vi kollade hur han laddar.

8.48 Ida Kjöstelsen på NRK gav oss som vanligt en lägesrapport om vad som sker i Norge. Bland annat förbereder man inför besöket av Barack Obama.