1 av 2
Wolf fr.v. Johannes, Richard, Anders och Niklas
2 av 2
Engmans Kapell

Ett kapell, Wolf och en tant :-)

Hej och gomorron till den 11 december.

En morron där vi har både det ena och andra att bjussa på och vi blandar rejält. Julkalendern för alla med barnasinne strax före sju. Efter sju: Morronpanelen och även här underlättar det om du har barnasinnet kvar.

Engmans Kapell, var, hur, när och varför?

Strax före klockan åtta tar vi ett snack med Engmans Kapell. Vilka är dom egentligen, dom spelas i radion flitigt men som sagt vilka är dom och hur började alltihop? På Irland har det sagts mig men sen då...

WOLF dyker upp!

 Efter åtta handlar det om Grammisnominerade hårdrockskillar från vårt område - grabbarna i Wolf. Minns du dom från hårdrocksmorron? Då hann vi knappt spela deras låt från senaste plattan Ravenous men det lovar vi göra idag, missa inte Wolf efter åtta. 

Och så förstås, med lite tur dyker veckans Kent-Ove upp en sista gång före jul. Och jo, en och annan julig låt kommer vi att spela in emellan all annan musik som är allt  från Ola & the janglers till Carlene Carter och ZZ Top.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista