1 av 10
2 av 10
3 av 10
4 av 10
5 av 10
6 av 10
7 av 10
8 av 10
9 av 10
10 av 10

Gomorron Västs fotodagbok torsdag

6:00 Titta här – förberedelserna för invigningen av vår nya Gomorronstudio är redan i gång. I alla fall är grejorna på plats.

6.10 Tjusiga möbler har vi fått också. Den här stolen ser nästan ut som ett konstverk. Går den att sitta på, tro?

6.20 Andra detaljer är inte lika påkostade. I brist på riktiga blommor fr papperssevetter i en kruka duga.

6.30 Så här ser i alla fall hela studion ut. Möbler, mattor och mycket annat ska komma till. Men det duger för inflyttningsfest!

6.50 Saabarbetaren Fredrik Almqvist berättade om hur de kändes att åka till jobbet dagen efter de stora Saab-euforin i Trollhätan.

7.45 Dagens Os-sport som vi testade var rodel...fast egentligen var det...

8.15 Se vilka imponerande istapper som hänger utanför fönstret till vår nya studio. Man undrar vad som händer när de faller (hu!).

8.35 Elin håller på som bäst att gröpa ur Peters hemgjorda vetebullar som vi skulle ha till vår invigning av den nya studion vi nu sänder i.

8.45 Se vilket praktexemplar till semla som Peter lyckades svänga ihop på egen hand.

8.50 Här hälls det upp dryckjom av sockerkaraktär för att salutera att den nya studion är invigd. Jimmie höll på att få korken i huvudet när Peter helt oförblomerat öppnade flaskan utan förvarning.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".