fredag - text

Då var det fredag igen och "Tanten i radion" lyser med sin frånvaro även denna fredag. Därför hör du Thomas Graf vid spakarna istället för henne. Något förkyld dock, men vi får hoppas att det går bra.

I tävlingen för de yngre, 9-12 år, Utmaningen, vann Jonathan Johansson från Vänersborg över Tuva Wallentin från Strömstad. Jonathan är "herre på täppan" och tar sig an en ny utmanare nästa fredag 06:50.

Tävlingen Gissa låten är tillbaka för en fredag. Efter klockan 07:00 så hjälper min kollega Scoob Salihi att nynna en välkänd låt, en världsplåga får vi väl nästan kalla alstret som nynnas idag.

Kan du det rätta svaret så skriv upp 0522 - 396 30 eller mailadressen gomorron.vast@sr.se så kan du vara med och tävla.
Lämna ett namn och telefonnummer vi kan ringa upp dig på.Efter klockan halv åtta så äntrar Fredagspanelen studion. Idga handlar det om Facebook, idrott och skillnader melan könen bland annat. Eddie Dunkel och Lena Arwedahl gästar Thomas i studion.Årets största filmhändelse startar idag. Göteborg International Filmfestival. Programkoordinatorn Andreas Degerhammar från festivalen berättar för oss vad man kan uppleva i år under den 33:e upplagan av festivalen.
Att dela med sig är årets huvudtema.

Vi hörs med start 05:58.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista