Glenn Hysén klarade norgetestet & Krama en konduktör gör succé

1100 facebookanvändare kan inte ha fel. Krama en konduktör heter gruppen som lockat så många medlemmar. Man vill med den uppmaningen ge tillbaka lite till konduktörerna som inte kan hjälpa att tågen blir försenade eller står still i vintervädret. Men vågar man gå fram och krama nån sådär bara? Jag frågade Rolf Lindqvist från Orust, som jobbar på Bohusbanan mellan Strömstad och Göteborg.
 

Glenn Hysén fotbollskommentator och göteborgare har fått frågan om att kommentera norsk fotboll i norsk tv. Men kommer norrmännen att förstå en snabbpratande, otydlig göteborgare? och kan han nåt om norsk fotboll? Jag frågade honom förstås.

Fylla år utan födelsedag? ja för Magnus Kihlstedt, fd fotbollsmålvakt från Munkedal är det så. Han fyller nämligen den 29 februari, vart fjärde år. Jag gratulerade iallafall.

Patricia Labrera Valeria från Trollhättan är en av många oroliga som har anhöriga i jordbävningsdrabbade Chile. Har hon fått kontakt med dem?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista