Alice mötte kärleken 1926

Onsdag betyder alltid världens äldtsa korrespondent, Alice Östlund 103 år i Trollhättan. Och vi pratade kärlek med henne i dag. Hon delade med sig av den otroligt gripande historien när hon mötte sitt livs kälek 1926, Nils Bernhard. Missade du detta, hör det här!

Premiär för Väckningen
Vi hade premiär för vår nya del i programmet som heter Väckningen. Vi ringde vår kollega Peter Olsson så att han inte skulle sova på bussen och missa ändhållplatsen.

Vill du att vi ska ringa och väcka någon speciell person nästa onsdag så hör av dig till oss. Mejla på gomorron.vast@sr.se eller ring vår insändartelefon 0522-396 30. Skriv varför vi ska ringa denna person och glöm inte telefonnumret!

Tävla i musik

I helgen är det dags för semifinal i musiktävlingen Musik direkt! En tävling där nya stjärnskott har upptäckts sedan starten 1986. Bland stjärnorna kan nämnas José Gonzales och Timo Räisinen. Yohanna Eek som är projektledare för tävlingen tror att nya stjärnor kommer se dagens ljus i helgen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista