Jenny Alm - blivande storstjärna

Vi fick jagat upp handbollsstjärnan Jenny Alm i ottan för att komma till oss och prata om kvartsfinalspel mot Lugi samt blicka in i hennes framtid. Kroppskultur Dam nådde sitt mål i årets Elitserie, och det var att ta sig till slutspel. Den som man har att tacka det för är Jenny Alm som med sina 167 mål under säsongen skjutit Kropps till kvartsfinal. Tack vare å många mål vann hon också skytteligan i Elitserien. Hon berättade också om vad hon laddar upp med för slags musik:

Som om inte det vore nog att vinna skytteligan så är hon också uttagen till landslagsspel i EM-kvalet mot Ungern. Det betyder att hon väckt mångas intresse och att det kanske inte alls är självklart att hon stannar i Kroppskultur nästa säsong. Hon berättade att hon har många beslut att ta och det är inte helt lätt.

Att väcka personer är alltid roligt! Och Johanna Hult i Grästorp blev drabbad av Elin och Jimmie den här gången. Johanna fyllde 12 år, men önskade att det var 13 år istället, man känner sig mer vuxen då. Hon hade fått presenter som sig bör, bland annat Kinapuffar av sin lillebror.

Vill du väcka någon med hjälp av Elin och Jimmie? Då kan du göra det

Alice + hiphop= sant!

Världens äldsta korrespondent, Alice Östlund 103 år i Trollhättan, var med och berättade att hennes favoriter i Melodifestivalfinalen var Ola och Erik Saade. Men det visade sig också att hon gillar när det är lite väsen, och med det menade hon hiphop.