1 av 3
2 av 3
3 av 3

Vår OS-korre är hemma i Trollhättan igen

Under vinter-OS i Vancouver i februari kunde du höra Susanna Håkanssons rapporter från Kanada. Nu är hon och sambon Tony tillbaka i Trollhättan igen med många härliga och minnesvärda upplevelser i ryggsäcken. Hör om dessa och hur det var att träffa sambons släkt på Vancouver Island och känslan av att se Klippiga bergen.

Vi fick veta att Susanna och hennes sambo Tony förlovade sig under sin vistelse i Vancouver. Och så här glimrande vacker är hennes ring.

På deras resa köpte Susanna och hennes sambo många olika grejer. Men det blev både dåliga och bra köp. Detta blev hennes bästa och sämsta köp; det bästa blev den blå kepsen, och det sämsta var den vita rostfria muggen.

103-åriga Alice Östlund är på gott humör som vanligt. Hör henne diskutera hur det är att sköta deklarationen och hennes härliga inställning till livet!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista