1 av 2
Peter Olsson lutar sig bakåt
2 av 2
Plommon och lingonkompott med kesella och müsli. Foto: Niclas Albertsson/Sveriges Radio
30 september

Blandad kompott

Ja det blev en blandning av både ditt och datt i programmet denna morgon.
Det enda som jag bestämt innan kom till redaktionen kl 03.50 var att ha med Jonas Torrestad på telefon ang Tjejkvällen på folkets hus i Trollhättan ikväll. Jonas är ju vd där och oxå kvällens konferencier. Det lät verkligen som en kul kväll, men tyvärr var alla 400 biljetterna redan sålda så en annan får vackert stanna hemma. Sen fick jag på tafsen oxå -i direktsändning!

på tafsen ja, och inte bara en gång – utan två! både i början och i slutet av intervjun med Kjell Grönlund, miljöpartiet i Uddevalla. Kjell var inte nöjd med vår nyhetsrapportering.

Peter som sände nyheterna denna morgon kom in i studion titt som tätt under morgonen vilket var trevligt förstås. Han avslöjade att han "varit ute och cyklat" rejält för ett antal år sen. Efter att ha sett norrsken i grönt flera morgnar i rad, pratat om det i morgonprogrmmet och varit allmänt lyrisk över det fenomen han skådat, tittade han extra noga nästa morgon och kunde då konstatera att det gröna norrskenet – det var ljusen från Uddevallabron. Snopet!

Jag konstaterade likheten mellan Patrik Isakssons låt "Mitt Stockholm" och Peter Le Marc´´s "Little Willie John". fyyy Patrik, inte sno :( Vad tycker ni, visst är dom lika.  Tack och hej för den här veckan från mig, tillbaka på måndag!/Bente

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".