4 oktober

Bente Bagge och Bullar

Oj så mycket jag hade att berätta denna morgon. Men mitt möte med Anders Bagge i helgen och min debut som mannekäng, hann jag helt enkelt inte att prata om. För Kanelbullen skulle firas, liksom djuren, FC Trollhättans ödesmatch ikväll skulle uppmärksammas, det skulle puffas Världens barn veckan som drar igång idag. Och igelkottarna som nästan inte finns mer ville jag ju få med. Det blev en rörig morgon vill jag lova. 

Nåväl, det blev prat om det mesta av ovanstående, men fotbollsfolket jag ville ha med på telefon fick jag inte tag i, datorn vägrade spela upp ljud för mig så hälsningarna som kom in till folks kära husdjur med anledning av djurens dag blev det inte mycket med.

 
Däremot tog sig Trollhättebagaren Anders Lindholm tid för mig även om han hade hur mycket som helst att göra denna kanelbullens dag.
 


 Som sagt djurens dag, tråkigt då att 17000 minkar släppts ut från sina burar utanför Skillingaryd i Småland. Dom lär väl gå en säker död till mötes. Även igelkottarna är illa ute. Här i vårt område är dom så gott som helt borta på flera platser. Ingvar Olofsson, biolog i Tanum har jobbat med en inventering av dom små taggiga i hela vårt område.

 Skänk nu en massa slantar i bössorna till världens barn, så hörs vi på torsdag hoppas jag! /Bente