1 av 2
Är det så här glad Henk kommer vara efter matchen mellan Holland och Sverige?
2 av 2
Ida Kjöstelsen på NRK
12 oktober

Holländar-Henk tror på orange seger

Hur är det att bo i Sverige, men att vara från Holland? Och hur går det när Holland och Sverige möts i EM-kvalet i fotboll? Henk de Ridder är holländaren som bor i Högsäter, och han struntar i Sverige!

Henk de Ridder känner ingen tvekan inför vem han håller på i matchen mellan Holland och Sverige i EM-kvalet, han älskar Holland. Så pass mycket att han berättade för oss vilken färg han har på sina kalsonger:

Och det är inte bara i Sverige som det har blivit kallare väder, även Norge är drabbat. Och då trodde ju jag och Elin att alla norrmän har en lusekofta som man stolt tar på sig. Eller?

Imorgon står vi över sändningen, eftersom vi ska vara med på Världens Barn-galan på teater Frideborg i Uddevalla, dit du kan komma! Så du får stå ut med ett känt gammalt namn; Peter Olsson. Men vi ska nog se till att vara med ändå på ett hörn.

/Jimmie

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".