Elins brakfrukost i form av buljong.

Dag 2...

Härligt mail och dietisten Pernilla
6:45 min

...kommer efter dag 1, även om den var otroligt lång igår. Tror aldrig jag har tänkt på mat så mycket som jag gjorde under måndagen.

Det gick bra i början, jag kände mig inte särskilt hungrig eller grinig när klockan var två igår eftermiddag. Men när kvällen kom och mina vänner satt och käkade chips framför tv:n då höll jag på att ge upp. Jag fixar inte detta, inte i nio dagar till!

Men efter att ni hörde av er idag och peppade mig och efter att Kent Karlsson i Uddevalla ringde och gav mig några väl behövda tips så ska jag nog fixa en dag till. Det är så jag får tänka, jag får ta en dag i taget som dietisten Pernilla rådde mig att göra. Men shit vad gott det hade varit nu med frallor, en fin prästost och en rejäl klick smör!

Tveka inte att höra va er om ni undrar över någonting eller om ni själva fatsar och vill ha lite stöttning. Maila mig på elin.fredriksson@sr.se

Nu ska jag dricka buljong och vänta på att klockan ska slå 03.15 imorgon bitti för då har jag gått in i fastedag 3. Kram om er!/Elin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".