Dalai Lama verkar vara en skön man. Foto: Carl Johan Söder, SVT.

Påskägg och Dalai Lama

Snart är påsken här och vad smakar bättre än ett rejält påskägg fullt med godis?

Det har visat sig att vi i Sverige äter 17 kilo godis per person och år! Kan ni fatta? Under påsken äter vi ännu mer än vi brukar vilket i och för sig inte alls är konstigt, men att vi äter 6000 ton tillsammans, det får mig att storkna. Men gott är det, det säger jag ingenting om!

Om Dalai Lama äter smågodis i påsk, det har jag svårt att tro men han verkar onekligen vara en härlig man, i alla fall om man ska tro lärarinnan Roxana Junhamn som i helgen var i Lund tillsammans med sina elever på Paradisskolan i Trollhättan. han svarade på elevernas frågor och det var riktigt skön skön stämning.

I morgon hoppas Jimmie och jag att vi även ska kunna leverera en skön stämning så vill du vara med får du gärna lyssna mellan 6 och 9. Vi ska prata radiokarriär med Morgan Larsson som är en av programledarna i Krister i P3 och han kommer förhoppningsvis dela med sig av lite tips till er som funderar på att söka till Radiostjärnan 2011, så vi hörs väl i morgon? Kram om er!/Elin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".