Så här har Carolina Wallin Perez det i studio 45 i Radiohuset i Stockholm.

Carolina Wallin Pérez ensam i studion

Carolina är ingen morgonmänniska
1:59 min

Kände mig alldeles för trött för att jobba i dag. Du vet så där trött så att man inte vet var man är när man slår upp ögonen. Jag var till och med så trött att jag kallade vår gäst Wallin Perez istället för Perez Wallin.

Det kanske inte låter så farligt men det är ganska genant när man kommer på att man under en hel intervju nästan har suttit och sagt fel namn till en gäst. I dag hände det. Flera gånger. Jag kallade vår halvåtta gäst för Carolina Perez Wallin och inte Carolina Wallin Perez som hon heter. Det är ju ungefär som om någon skulle kalla mig för Fredriksson Elin! Hon sa ingenting. Därför skäms jag ännu mer, men jag får skylla på min utmattade kropp. Carolina verkade inte så trött däremot, trots att vi hade tvingat upp henne tidigare än vad hon är van vid.I morgon är P4 Morgon återigen ditt tidigaste sällskap och då kommer Daniel Johansson ifrån Vänersborg hit och berättar om hans blogg, Dannebloggen! Vi höres väl? Kram Elin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".