Måndag 12 December

Idag tar vi med dig ut i vida världen - till Chile där det hålls presidentval. Valdramatik är det i Uddevalla också, fast det är ett halvår kvar till kommunalvalet. Dessutom undrar vi var Sunes skapare tog vägen efter när han lämnade Strömstad och så står vi i kö för Rolling Stones-biljetter. Ett fullspäckat morgonprogram levereras till dig av Peter Olsson, Cecilia Bergil och Lars-Gunnar Övermyr.

Hålltider:

6.15 Morgontidningarnas rubriker

6.40 Veckan som kommer

6.50 Biljetter till Rolling Stones konsert i Göteborg släpps i Uddevalla idag. Lars-Gunnar Övermyr finns på plats för att kolla hur lång kön har blivit.

7.15 Vänsterpartiets styrelse sa nej till att låta Uddevallas vänsterpartister stå med på en lokal samlingslista med miljöpartister och partilösa. Vad händer nu? Vi frågar Katarina Hansson, vänsterpartiets ordförande i Uddevalla.

7.45 Chile kan vara på väg att få sin första kvinnliga president. Rossana Dinamarca från Trollhättan följer valet i Chile.

8.15 Vi fortsätter att följa gamla julkalenderhjältar. Idag ringer vi upp Anders Jacobsson som gjorde Sunes Jul 1991 och hör vad han sysslar med idag.

8.45 Minutjakten - dagens tävling.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".