Måndag 2 Januari 2006

Välkommen till årets första morgonprogram från Sveriges Radio Väst. Vi ska fortsätta att leta goda nyheter som vi tror kommer att inträffa under 2006 - i dag handlar det om goda nöjesnyheter. Vi ger dig också en allmän koll på vad som gäller under det kommande året och så slår vi en signal till Brasilien. I studion finns Peter Olsson och Thomas Graf.

Hålltider:

6.15 Morgontidningarnas rubriker

6.45 Ett hundäventyr med lyckligt slut. Veterinär Jonas Vidarsson i Dingle berättar om hunden som blev överkörd på nyårsafton och som ingen visste var den hörde hemma - men som kom till rätta till slut.

7.15 Ostindiefararen Götheborg har kommit fram till etappmålet Recife i Brasilien. Kaptenen Gunnar Silfverberg-Utgaard från Strömstad berättar hur seglatsen har varit hittills.

7.45 Vilka blir de goda nöjesnyheterna 2006? Vi får hjälp att besvara frågan av nöjesjournalisten Katarina Sahlin på Göteborgs-Posten.

8.15 Vad är värt att vänta på under 2006. Vi listar stora och små evenemang.

8.45 Minutjakten - årets första morgontävling i Sveriges Radio Väst

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".