Andra halvlek kunde inte rädda Boden

Boden förlorade matchen mot Vasalund-Essinge under söndagen med 2-1 i herrarnas division 1 i fotboll. Tränare Per Gidlund tycker att andra halvlek var den bästa i seriespel i år men det räckte ändå inte hela vägen. Bodens mål gjordes av Bobo Bola i slutet av första halvlek.

I fotbollens division 1 för herrar spelade Boden mot Vasalund-Essinge under söndagen. Vasalund vann matchen med 2-1 och Bodens tränare Per Gidlund gav sin analys av matchen.

– Vi ligger alldeles för långt ifrån dem i första halvlek och de får verkligen rulla runt och har mycket chanser inledningsvis, säger han.

Första 15 minuterna låg Boden alldeles för långt ifrån Vasalundsspelarna och det var under den perioden som de gjorde 2-0.

Sedan växte Boden in i matchen och i andra halvlek gjorde de 1-2 på grund av tidigare press. Andra halvlek är den bästa halvleken i år i seriespel, enligt Per Gidlund.

– Vi skapar en mängd chanser men gör inget mål. Vi är trygga i vårt försvarsspel och ligger bra i positionerna, säger han.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista