Polisen i Luleå vill ha hjälp

Polisen har ännu ingen misstänkt till brottet där en kvinna hittades död i en lägenhet i Luleå  på fredagseftermiddagen. Polisen vill nu ha hjälp av allmänheten med iakttagelser som har gjorts och som kan lösa brottet.

Den tekniska undersökningen på brottsplatsen är klar och i gårkväll inleddes dörrknackning i området. Enligt vakthavande befäl Erik Johansson så ska dörrknackningen fortsätta nu på morgonen. Polisen spanar vidare förutsättningslöst när ingen misstänkt finns till brottet.

Bland annat hålls ett stort antal förhör i området där kvinnan påträffades, för att Polisen ska få in eventuella iakttagelser som kan sättas i samband med händelsen.

- Vi vill också få in tips från andra som kan ha sett eller hört något. Kontakta Polisen på telefon 114 14, säger kommissarie Anders Danielsson som är avdelningschef för brottsutredningar i Norrbotten.

Det var i går vid 13-tiden på fredagen som en död kvinna påträffades i en lägenhet. Omständigheter i ärendet gör att Polisen misstänker att ett brott ska ha begåtts.