Slutbråkat inom s i Luleå

Socialdemokraterna måste skärpa sig och ta itu med sina inre stridigheter. Det säger arbetarekommunens ordförande i Luleå apropå den rapport som presenterades på fredagen av partiets valanalysgrupp.
Socialdemokraterna i Luleå tillsatte efter höstens val en analysgrupp som skulle titta på valrörelsen och valresultatet. Gruppen konstaterar i sin rapport att det var de inre stridigheterna inom partiet som uppmärksammades inför valet, något som inte var till gagn för partiet. Enligt analysgruppen måste den nya ledningen för Luleås arbetarekommun nu komma tillrätta med de fraktioner som finns inom partiet och dessutom bestämma sig för hur man ska hantera personvalet och personkryssen. - Det är viktigt att vi tar fasta på gruppens arbete för att komma tillrätta med stridigheterna inom partiet, säger Britt Westerlund, ordförande för Luleås arbetarekommun.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".