Hanna Ling gav oss en inblick i ung livsstil.

Måndag 6 oktober

Måndag morgon och en ny vecka att se fram mot. I lördags föll den första snön för säsongen över Norrbottens kustremsa men i morse när jag åkte till jobbet var det betydligt mildare...

Finalvecka för insamlingen ”Världens barn” och vi auktionerar ut en riktig raritet, nämligen bröderna Salming, Stig och Börjes hockeyspel från pojkrummet i Kiruna.. Budet är just nu på 23.000 kronor

Vill du lämna ett bud så gör du det på vår telefonsvarare 0920-22 16 18 eller mail morgon.norrbotten@sr.se.

Som vanligt på måndag  gick ännu en deltävling i vår kunskapstävling Slaget om Norrbotten av stapeln. Det blev fjärde segern för Lillian från Piteå som tog ett steg mot  finalen och Paris. Men spännande blev det! Andreas Eriksson från Luleå bjöd på en hård och underhållande kamp och tävlingskommittén var tvungen att plocka fram sina extra frågor för att skilja kombattanterna åt.

Gäst i studion denna morgon var Hanna Ling som går sista året på Barn -och Fritidsprogrammet. Hon berättade om hur det är att vara ung i dagens samhälle och menade att språket hos dem som är i yngre tonåren är råare än när hon själv var i samma ålder. Känns det igen?

/ David

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista