1 av 2
Inredningsexpert Ulla Holmbäck med hundtapeten
2 av 2
Anna Söderström och Anna Nordqvist

måndag 20 oktober

Måndag morgon och jag var ”tillbaka i selen” efter några dagar i sjuksängen.

I vår tävling ”Slaget om Norrbotten” bjöds vi på ett riktigt nervkittlande, ångande och superladdat derby mellan två bodensare. Utmanaren Kent Söderström hade mästaren Johan Johansson i brygga men mästaren kunde i en rafflande avslutning vända underläge till seger med 3-2.

Anna Söderström och Anna Nordqvist går sista året på entreprenörsgymnasiet och har precis sytt ihop ett projekt i samband med riksteaterns uppsättning av Bagdad Burning som bland annat går ut på att samla in pengar till krigets Irak.Teaterföreställningen bygger på en blogg som heter Riverbend och som handlar om kriget och vardagliga händelser i Bagdad.

Ulla Holmbäck är ju en återkommande gäst i morgonprogramet. Den här gången hade hon med sig tyger och tapeter för att visa vad som är hett att ha på väggarna. Hundtapeten(se bild) gick verkligen inte av för hackor....

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista