Fallet Carolin

Öppet brev från familjen

I fredagskväll skickade Carolin Stenvalls familj ut ett öppet brev där de tackar polisen, fjällräddningen och alla andra som hjälpt till att söka efter henne. Familjen ber att få sörja henne i fred och ber även om att media ska visa den häktade mannens familj respekt.

Piteå den 24 oktober 2008
Öppet brev från Carolin Stenvalls familj

”Det är en overklig verklighet vi hamnat i. En familjemedlem har bragts om livet och vi försöker förlika oss med tanken. Vi känner smärta och förtvivlan, vår sorg och saknad vet inga gränser och vår trygghet är stukad.

Vi vill på detta sätt visa vår tacksamhet. Tack till Polisen och åklagarna för allt arbete ni lagt ned på att finna Carolin. Tack till Fjällräddningen, Hemvärnet, FMCK, F21, våra vänner och alla andra som hjälpte till i sökandet.

Tack till Lotta-kåren, Posom-gruppen och Svenska kyrkan för det stöd vi fick uppe i Gällivare. Tack till er där ute som genom att lämna tips till polisen hjälpt till att finna vår Carolin.

Tack till alla våra släktingar och vänner och till alla församlingar i Piteå som bär oss med sin omtanke och sina förböner. Vilket skyddsnät vi har.

Tack till våra arbetsgivare som visar förståelse för vår situation. Tack också till alla er som vi känner och till er vi inte känner, men som på olika sätt delar vår sorg. TACK ni värmer alla våra hjärtan.

Med detta brev vill vi också be media att låta oss sörja vår Carolin ifred. Vi önskar även att media visar den häktade mannens familj respekt. ”

Eina och Per, Rickard, Annika och David med familj

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista