Rastplatsen vid ”58:an”. Arkivfoto: Maritha Mossberg.
Fallet Carolin

Ingen fler misstänkt för mord

Det finns ingen ytterligare misstänkt för mord på Carolin Stenvall. Det konstaterar polisen efter måndagens förhör med den misstänkte 51-åringen.

På måndagen hölls nya förhör med den 51-årige man som misstänks för mord på Carolin Stenvall. Förhören gällde den på brottsplatsen 58:an påträffade handsken som innehöll DNA som härrör från en annan person än den häktade mannen.

Enligt förundersökningsledarna innebär fyndet och omständigheterna under vilket det påträffats inte att någon misstanke om delaktighet i brottet föreligger mot annan person än den häktade mannen själv. Bedömningen är också att resultatet inte kommer att föranleda någon ytterligare utredningsåtgärd, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Nu, precis som tidigare under förundersökningen, hävdar den misstänkte mannen att ingen annan person är delaktig i Carolin Stenvalls död.

SR Norrbotten
nyheter.norrbotten@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".