"Fy fan på ren svenska"

SR Norrbottens granskning visar att många män är beredda att köpa sex. En annons med en påhittad 15-åring fick under ett dygn svar från 50 olika män. ”Det är ju vedervärdigt helt enkelt. Männen verkar inte ha den minsta betänklighet att det faktiskt är ett barn”, säger Gunborg Flygare på socialen i Kiruna.
Klicka på ”läs mer” för att läsa några av svaren.

Här följer några exempel på några av de 50 svar som den påhittade Sara 15 fick på sin annons under ett dygn:

Hej! glömde säga hur mycket jag kan/vill betala som du skrev.. :) det beror väl lite på tiden och så men runt 2.000 till 4.000 el. så , det kan vi väl diskutera..? jag kan ju tänka mig att betala mer också, du kanske vill träffas lite då och då..? i så fall kan vi väl diskutera ett ”fast” belopp per månad ?:) kanske en 10-15.000 i mån om vi träffas kanske en gång i veckan eller så tex..? lite upp till dig med så klart! Hör gärna av dig (...) 

”Hej Sara. Jag såg din lilla annons och blev väldigt nyfiken på dej. Jag är en 190 cm lång, mörkhårig och brunögd man som väldigt gärna vill veta mer om dej. Har du möjligtvis nån bild att skicka? Jagskulle bli jätteglad om du gjorde det. Vad tycker du om att göra? Själv älskar jag bla att använda mina fingrar och tunga. (...) Vad har du för storlek på bröst och är du rakad eller inte? Jag hoppas verkligen att du vill höra av dej och glöm inte att skicka med bilder om du har. Puss, (...)”.

”Hejsan Sara. Jag såg din annons är väldigt intresserad. (...) Jag skulle kunna betala 8000-10000kr för en heldag med dig beroende på vad du ställer upp på. (...) Puss och kram hoppas vi hörs snart.”

”Hej ! Jag är en välbeställd 45 direktör som vill träffa dig. I tidigare mail har jag lovat dig 8000 kr. Svarar du på mitt mail under kvällen eller ringer mig på (...) och vi kommer överens om en date så dubblar jag dvs du får 15.000 kr. Hälsningar Peter”

”Hej! Alltid kul med en ny tjej i Luleå (...) Lite intresserad är man ju även fast du egentligen är för ung.. men du är i alla fall över 15 så att du är byxmyndig va? Jag är 23 år jag. Hur ser du ut? mvh (...)”

SR Norrbotten
nyheter.norrbotten@sr.se