Damligan

Anna Jonsson tar över Luleå basket

Idag presenterade Luleå basket sin nya klubbdirektör. Det blir 33-åriga Anna Jonsson som i september tar över efter Björn Hägg Aspgren som lämnade klubben i januari. Som sin främsta uppgift ser hon arbetet mot klubbens samarbetspartners.

Anna Jonsson har värvats från IT-företaget Mobizoft där hon har jobbat som marknadskommunikationschef.

– Det ska bli oerhört spännande att få jobba för Luleå basket som är klubben i mitt hjärta. Jag kommer att jobba hårt för att knyta fler samarbetspartners till klubben och fortsätta arbetet med att stärka Luleå basket i allt från hur vi kommunicerar med vår omvärld till att erbjuda vår publik en verklig upplevelse i samband med våra matcher, skriver hon i ett pressmeddelande.

Luleå Basket kommer fortsätta satsningen mot den framtida visionen om att bli "Sveriges ledande damelitklubb i Europa".

– Vi står fast vid vår vision trots att det kanske tar längre tid än planerat i och med det ekonomiska läget som världen befinner sig i. Vi ska fortsätta att utveckla egna talanger som ska vara stommen i laget. Det finns alla förutsättningar för att Norrbotten och Luleå ska kunna konkurrera på högsta nivå, säger Anna Jonsson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista