Rusning efter hockeybiljetter

På mindre än en halvtimme tog biljetterna slut till morgondagens match mellan Luleå Hockey och Modo.

Många kommer för att se stjärnspäckade Modo med Peter Forsberg i spetsen. Men det finns en spelare i hemmalaget som också lockar publik. Vid morrondagens match kliver också Mikael Rehnberg in på isen.

- Jag längtar mycket, det blir kul att komma tillbaka, det är ju mycket osäkra känslor hur det kommer att kännas och gå, men första matchen måste ju ske någongång och det är ju lika bra att slänga sig in i en kanonmatch mot Modo, säger han.

Det kommer att dröja ett ta innan Mikael Rehnberg kommer i bra matchform men han säger att han ändå har kunnat träna ganska bra på träningscykel.

- Nu är det väl inte samma sak att sitta på cykel varje dag som att spela matcher men jag har ju försökt hålla igång så gott det går och förhoppningsvis ska det väl inte ta allt för många matcher innan man kommer in och börjar spela till den kapacitet jag tror att jag kan spela i, säger han.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".