Bo Sundström är en av deltagarna i Så mycket bättre. Foto: Lars Pehrson/Scanpix.

Så mycket bättre – häng med Britta Bergström bakom kulisserna

Så går det till på Gotland
5:25 min

Körsångerskan och deltidsnorrbottningen Britta Bergström rapporterar direkt från Gotland under en av de sällsynta pauserna vid inspelningen av succéserien Så mycket bättre.

Inspelningen av programmet, där artister tolkar varandras låtar och umgås i lantlig idyll, är just nu inne på femte dagen och alla börjar bli lite trötta, berättar Britta Bergström då hon medverkar i Puls i P4 Norrbotten.

Samtidigt så är gemytet och de trevliga stämningen som förmedlas i TV sann och även i år har man lyckats med blandningen av artister.

– Människor som kan bidra både med sin musik och sina starka berättelser från livet.

Britta Bergström, som delvis bor i Måttsund, Luleå, är inte den enda norrbottningen på plats. Bo Sundström från Bo Kaspers orkester är en av de medverkande artisterna.

– Han sköter sig strålande, levererar jättebra låtar och har mycket roligt att säga runt bordet också!

Varje år brukar tv-programmet där artisterna tolkar varandras låtar generera radiohits; under året som gått har till exempel Magnus Ugglas tolkning av Olle Ljungströms låt varit en av de mest spelade i P4. Och Britta Bergström lovar att det redan levererats nya hits under inspelningen.

– Jag får inte säga så mycket men jag kan lova att det blir hits även den här säsongen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".