1 av 4
Maria Sjöqvist, korrespondent i Afrika. Foto: Sveriges Radio.
2 av 4
David Carlqvist, korrespondent i Kina. Foto: Sveriges Radio.
3 av 4
Robin Olin, ungt perspektiv. Foto: Sveriges Radio.
4 av 4

Träffa utrikeskorrarna i Luleå

Måndagen den 26 augusti kl 18 kan du träffa några av Sveriges Radios mest intressanta utrikeskorrespondenter på plats i Luleå. Du träffar David Carlqvist (Kina), Maria Sjökvist (Afrika) och Robin Olin (ungt perspektiv) i Kulturens Hus.

En gång om året kommer Sveriges Radios utrikeskorrespondenter hem till Sverige. Då gör de en turné för att diskutera och analysera aktuella världshändelser samt berätta om sina egna upplevelser ur vår tids historia.

Det är Sveriges Radios utrikeskorrespondenter som gör världen begriplig för oss radiolyssnare. De gör det genom att möta och intervjua människor i andra länder. Och genom att förklara sammanhangen. Hur människors berättelser hänger ihop med ekonomi, politik eller kultur.

Det är korrarna som förmedlar rösterna och känslorna som kommer till oss genom radion. Kom och lyssna på deras analyser och tankar, ställ frågor direkt till dem i Kulturens Hus i Luleå, lilla scenen.

Måndag 26 augusti kl 18.00 i Kulturens Hus i Luleå, lilla salen.
Redan från kl 17.30 kan du mingla med korrarna.

Moderator: Erik Blix från P4 Extra.

Fri entré!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".